top of page

PRODUSE SI SERVICII SUDURA PE/PP

rezervoare (1).jpg

In cadrul diviziei de fabricatie produse PE/PP de uz industrial fabricam o gama variata de rezervoare, cuve, separatoare de grasimi/ hidrocarburi, ce pot fi instalate atat suprateran cat si subteran in dependenta de necesitati si circumstante.
Produsele sunt fabricate atat in serie cat si in functie de specificatiile dvs. Asiguram servicii de proiectare, instalare, mentenanta cat si servicii de reabilitare a recipientelor existente pe care le detineti.

casnic butoaie vin putina fosa septica.j

Polietetilena si polipropilena sunt materiale care au caracteristici similare inoxului - nu preiau si nu transfera mirosuri, sunt rezistente la abraziuni, usor de curatat, acceptabile alimentar, dar care aduc suplimentar si avantajele specifice plasticului - usurinta in manipulare datorita masei reduse, usurinta in intretinere si exploatare si costuri mai reduse. Pot fi folosite pentru stocarea diferitelor alimente solide sau lichide - vinuri, tuica, varza, muraturi, pastrarea produselor traditionale din porc in untura.

Tot in categoria produselor PE/PP pentru uz rezidential fabricam si instalam pentru dumneavoastra fose septice si containere deseuri menajere.

cuve piscicole hranitoatore hidrobioane

Produsele PE/PP pentru utilizare in activitatea piscicola fabricate de catre noi cuprind  bazine, cuve piscicole si incubatoare, alimentatoare hrana, hidrobioane pentru transportul pestelui, viviere si sisteme de pontoane pentru asigurare acces. 


La cerere executam placari ale bazinelelor existente construite din beton,cu Polietilena sau Polipropilena crescand astfel durata de viata a bazinelor, influentand positiv calitatea apei si implicit a pestelui.

Servicii sudura si placari.jpg

In prestarea servicilor de sudura in plastic Delowin utilizeaza tehnologie de sudura cu aer cald sau prin extrudare, realizand suduri si imbinari ce nu permit scurgeri intr-o gama variata de aplicatii in domenii precum industria alimentara, constructii, transporturi, industria chimica, laboratoare si alte domenii.

bottom of page